Orfans of Commerce
4 participanți
Pagina 1 din 1
Orfans of Commerce
Orfans of Commerce este un grup alcatuit de niste orfani din zona Commerce. Ei ocupandu-se cu nimic in special cred in acest univers mic si in acesta tara sa ajunga ceva mare. Ocupatile lor principale sunt unele ilegale si unele foarte obscene deoarece ei nu au avut parte de educatia parintilor sau un sprijin. Principala a lor calitate este bunatatea de fata cu oamenii bogatii,cred in ei ca le vor oferii de mancare,iar normal ocupatia lor este de a cersi. Ziua sunt copii saraci care cersesc iar noaptea sunt copii care sunt gazduiti si sprijiniti de mexicanii pentru a le face treaba in locul lor. Un copil nu poate ajunge la inchisoare iar el poate fi dus la scoala de corectie,de aceasta il folosesc mexicanii.
Puteti face RP cu noi bineinteles,doar sa stiti RP. Veti veni cu un RP ca ati fost abandonat de parintii sau nu aveti unde sta. Totul se bazeaza pe Roleplay,iar dorim sa ajungem ceva mare cu asta.
Ultima editare efectuata de catre Cristian in Mier Feb 27, 2013 10:35 am, editata de 1 ori
Cristian- Tester
Data de inscriere : 21/02/2013
Varsta : 32
Localizare : Sibiu
Re: Orfans of Commerce
Astazi,Christian a iesit din adapostul lui creeat din niste haine asezate pe jos si niste paie , ducandu-se in fata la gara si apucandu-se sa cerseasca,un domn pe nume Campagna,Mario Campagna l-a observat iar cu mila lui extrema i-a oferit o bucata de salam parizer si o bucata de paine,in acelasi timp 5 lei,Christian facandu-se ca pe copilul sarac prin toate aceste mici primejdi tinute de catre el,se drogheaza cu ajutorul unor mexicani din zona Little Mexico. El nu fiind costient de ceea ce face,continua mereu facand asta crezand ca va ajunge un om mai bun.
Ultima editare efectuata de catre Cristian in Mier Feb 27, 2013 10:28 am, editata de 1 ori
Cristian- Tester
**Poti observa trecand prin zona Commerce doi copii care sunt culcati jos,dormind**
Ultima editare efectuata de catre Cristian in Vin Mar 01, 2013 1:56 pm, editata de 1 ori
Cristian- Tester
-let's spamming.-
Ultima editare efectuata de catre Cristian in Vin Mar 01, 2013 1:56 pm, editata de 3 ori
Cristian- Tester
T/C.
//factiunea va fi preluata unui jucator care stie RP,cine vrea sa se ofere PM Me\\.
//factiunea va fi preluata unui jucator care stie RP,cine vrea sa se ofere PM Me\\.
Cristian- Tester
S
Eu zic mai bine sa inchizi factiunea ... sunt deja prea multe la 10 playerii sau catii suntem , incerc sa aduc eu
Jose'- Mesaje : 19
Topic inchis si arhivat.
Raffaello- Fondator
Data de inscriere : 20/02/2013
Localizare : Hall Of Fame
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum