Reclamatie - Cristian
3 participanți
Pagina 1 din 1
Reclamatie - Cristian
Nume Reclamant: TheBestLords
Nume pârât: Cristian
Detalii: Totul incepuse de la un simplu nume, vorbeam cu el pe mess, si a intrebat cine este Alvaro Vasquez, si a zis ca vrea el numele, eu ia-m zis ca nu vreau sa mai stau sa modific iar in PS, caracter story si povestea etc, iar el a inceput cu amenintarile de ban si injuraturi, si normal daca aveam nervi ia-m zis si eu o injuratura.
Dovezii ( posteaza o captura de ecran ):
Nume pârât: Cristian
Detalii: Totul incepuse de la un simplu nume, vorbeam cu el pe mess, si a intrebat cine este Alvaro Vasquez, si a zis ca vrea el numele, eu ia-m zis ca nu vreau sa mai stau sa modific iar in PS, caracter story si povestea etc, iar el a inceput cu amenintarile de ban si injuraturi, si normal daca aveam nervi ia-m zis si eu o injuratura.
Dovezii ( posteaza o captura de ecran ):
TheBestLords- Mesaje : 52
Data de inscriere : 22/02/2013
Re: Reclamatie - Cristian
Salut,faza e ca eu cu tine m-am certat,dar nu am injurat nici un pic. Cum ai editat acele poze nu stii,repet,ti-am zis '' ALVARO ! ALVAROO!!!! '' dar nu am pronuntat injuraturile acelea.. sa fim cinstiti.
Cristian- Tester
Data de inscriere : 21/02/2013
Varsta : 32
Localizare : Sibiu
La poza din mijloc se poate observa un render alb si un pistol acolo.. aia ce e ?
Cristian- Tester
Cum iti permiti sa minti in halul acesta? dupa care ca mai esti si tester, doamne cata atitudine sa minti playerii .
EDIT: acolo era in Paint, ca sa fac poza la desktop si sa apas ctrl+v , stai linistit .
EDIT: acolo era in Paint, ca sa fac poza la desktop si sa apas ctrl+v , stai linistit .
Aha.. ai terminat ?
Astept parerea unui administrator/fondator,nu parerea ta.
Astept parerea unui administrator/fondator,nu parerea ta.
Cristian- Tester
Desi totul a fost in afara server-ului, membrul TheBestLords s-a simtit jignit de catre cuvintele adresate acestuia.
Cristian, o sa te rog sa iti revizuiesti limbajul asupra membriilor, indiferent ca discutati pe messenger sau in joc. Incercam sa ne facem membrii sa se simta bine, nu sa se simta jigniti.
Din cate stiu, sunteti prieteni, astfel incat o sa trec cu vederea peste aceasta reclamatie.
O sa astept totusi si parerea lui Raffaello.
Cristian, o sa te rog sa iti revizuiesti limbajul asupra membriilor, indiferent ca discutati pe messenger sau in joc. Incercam sa ne facem membrii sa se simta bine, nu sa se simta jigniti.
Din cate stiu, sunteti prieteni, astfel incat o sa trec cu vederea peste aceasta reclamatie.
O sa astept totusi si parerea lui Raffaello.
.exe- Fondator
Data de inscriere : 23/02/2013
Cer scoaterea mea din functie pentru ca a ajuns STAFF-ul RO PR sa creada asa interlopii. Un-grad.
Cristian- Tester
Nu vreau sa-ti dea niciun down, pentru ca-l meriti, trebuie doar sa-ti respectii membrii ca doar esti Tester.
Ultima editare efectuata de catre TheBestLords in Mier Feb 27, 2013 10:08 am, editata de 1 ori
Nu am ce sa cred, pozele descriu situatia, si desi nu mi se par "injuraturi", dupa cum am spus, membrul s-a simtit jignit.
Nici nu poate fi vorba de scoaterea ta din functie, din cate ti-am spus, nu primesti nici macar un avertisment, ci doar te rog sa respecti membrii.
Nici nu poate fi vorba de scoaterea ta din functie, din cate ti-am spus, nu primesti nici macar un avertisment, ci doar te rog sa respecti membrii.
.exe- Fondator
Data de inscriere : 23/02/2013
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum